Amalie Szigethy

Arbejde igen

torsdag | 14.10.2021

Arbejde igen

Så skal jeg begynde at arbejde igen, og jeg har glædet mig. Alene dét at få lov til at koncentrere sig og være til stede, når vi optager Forsidefruer er ren balsam for min hjerne. Forstå mig ret, man lærer at multitaske med en lille baby på armen, som enten vil have mad eller sove, men det er bare noget helt andet at få lov til kun at koncentrere sig om det, man er igang med.

Idag skulle jeg lave det, som man kalder ”sync”. Jeg vedhæfter et billede i indlægget, så man kan se ”bag om”, hvordan det egentlig foregår. Jeg får altid super meget ros, når jeg laver sync (interview), fordi det netop kan være svært for mange. Man skal snakke i nutid og ikke i datid, og i og med optagelserne ligger tilbage i tiden er det svært at huske, at man skal tale nutid, MEN jeg er faktisk ret dygtig til det. Jeg er altid hurtigere færdig end forventet. Men når jeg tænker over det, så har jeg også lavet TV, siden jeg var 18 år, så jeg burde også kunne finde ud af det og være god til det. Jeg ELSKER at lave TV og give seerne en del af mig, ligesom jeg elsker at være på de sociale medier og give et indblik i mit liv. Lige nu filmer vi til en ny sæson af Forsidefruer og det er første gang jeg skal filme uden baby eller børn på armen.

Spørg om jeg glæder mig?

Seneste indlæg

Amalie Szigethy

Jeg er lige nu aktuel med TV-serien “Forsidefruer” og her på bloggen skriver jeg om mit liv, mine skønne døtre og fra tid til anden vil du også kunne finde et godt tilbud fra én af mine fantastiske samarbejdspartnere.

0 kommentarer

Send kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Del indhold