Amalie Szigethy

Kaos hver morgen

onsdag | 13.10.2021

Kaos hver morgen

Der er ingen tvivl om, at de her dage er lidt en løsrivelsesperiode for både Hannah og mig.

Hannah er nede i vuggestuen hver dag nu, og jeg prøver at ramme klokken præcist hver dag, når jeg afleverer hende, så det er nogenlunde de samme rutiner hun får hver eneste dag. Men jeg bliver mødt med stor modstand (synes jeg selv), fordi jeg også skal aflevere Josephine i børnehaven. Jeg tror, at alle jer med børn ved, hvad jeg snakker om. Haha. Der er INGEN morgener som er ens.

Josephine, hun er totalt præ-teenager, og hun vil rigtig gerne sove længe, spise morgenmad i sengen, helst ikke børste tænder eller hår, og hun ser helst, at jeg finder og giver hende sit tøj på. Men den går iiiiiikke, så jeg skal nærmest slææææbe hende igennem alle must-do-things hver morgen og det kan godt give mig sved på panden 😀  Lad mig sige det på den pæne måde.

Hannah, hun klarer det til gengæld virkelig flot. Hun er bare en lille abe, som sidder på min arm og finder sig i alt, der sker omkring hende, og hvis der er nogen, der kan få hende i godt humør, så er det Josephine. Hun bliver så også vidne til mit og Josephines råberi om morgenen og skænderier, men hun kan jo ligeså godt lære det, som de kloge siger.

Er der nogen, som tænker ligesom mig: “Hvad mon naboerne tænker?” Jeg bor i et stort hus, hvor der bor 2 andre familier, og jeg holder til på stueplan. Ja, gad vide, hvad de må tænke…

Seneste indlæg

Nyeste kommentarer

Kategorier

Amalie Szigethy

Jeg er lige nu aktuel med TV-serien “Forsidefruer” og her på bloggen skriver jeg om mit liv, mine skønne døtre og fra tid til anden vil du også kunne finde et godt tilbud fra én af mine fantastiske samarbejdspartnere.

1 kommentar

  1. Annelise Abrahamsson

    Hej Amalie
    Er der en særlig grund til at jeg ikke kan følge dig på Instergram.
    Venlig hilsen

    Svar

Send kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Del indhold