Amalie Szigethy

Jeg vil være Amalie igen

søndag | 10.10.2021

Lorte-dag

Jeg kan godt mærke at de her dage er ved at tage livet af mig.

Jeg tror, det er en periode, jeg er inde i. Måske har det noget at gøre med, at jeg føler mig totalt BRUGT. Nu har jeg også været på barsel i 10 måneder og lavet de samme ting hver eneste dag. Det kan man godt blive skør af.

Jeg føler at jeg er ved at miste mit overblik, og når jeg gør det, kommer jeg til at råbe og skælde ud. Den der dårlige samvittighed får jeg ALTID bagefter. Jeg har det med at stresse meget nemt; det kan være, hvis der er rodet, jeg har glemt at svare en veninde, når jeg lover noget til andre og ikke overholder det, kommer til at spise usundt i en periode, jeg ikke får min søvn eller hvis jeg er uvenner med nogen. Det kan faktisk være mange ting.

Jeg tror bare at jeg savner at have mig-tid.

Jeg savner mange ting fra inden jeg blev gravid med Hannah, som automatisk bliver taget fra en når man bliver mor – for ikke at nævne mine 9 måneder som gravid med Hannah ikke var nemt. Jeg blødte meget og var sengeliggende de sidste 2 måneder. Av min arm. Jeg følte mig direkte handicappet.

Jeg savner vildt meget mit sociale liv. Jeg havde lidt glemt, hvordan det var, da jeg første gang blev mor til Josephine. Jeg ELSKER at være mor, men nogle gange har man brug for at dele sine tanker og føleser.

Nogen som kender til det?

Seneste indlæg

Amalie Szigethy

Jeg er lige nu aktuel med TV-serien “Forsidefruer” og her på bloggen skriver jeg om mit liv, mine skønne døtre og fra tid til anden vil du også kunne finde et godt tilbud fra én af mine fantastiske samarbejdspartnere.

4 kommentarer

 1. Francisca

  Du klare det mega godt, jeg har også prøvet at være, alene mor til 2 børn til hverdag og til 5 børn hver anden uge. Så ja jeg forstår dig helt bestemt, du mangler alene tid. Syntes du virker til at være en fantastisk mor

  Svar
  • Amalie Szigethy

   Hej Francisca,
   Hvor er du sød,
   Tak for din kommentar!
   Det er altid dejligt at vide, man ikke er alene.

   Tak fordi du læste mit indlæg. Knus Amalie

   Svar
 2. Lone

  Ork ja, du kan tro jeg kender det og nu da mine børn er blevet nogle unge mennesker, er samvittigheden stadig sort over de følelser jeg havde og den måde jeg var på også med at tabe tråden så jeg råbte af dem øv øv, men det kan ikke gøres om og når jeg har klaget min mod til dem nu og undskyldt, så mener de ikke det var så slemt, den ene søger, jamen forældre skal jo opdrage og det er et led i opdragelsen. Puha lettelse, men alligevel, jeg tror vist aldrig vi bliver tilfredse og sådan er det.
  Du virker virkelig som en god sød mor og dine piger utroligt søde og kærlige glade piger. Nu er børn jo heller ikke af porcelæn vel

  Svar
  • Amalie Szigethy

   Hej Lone,

   Det er virkelig dejligt at høre og læse om andres oplevelser, også selv om børnene er “voksne”. Nej, man bliver vist aldrig helt tilfreds, det er vel en del af at være mor. Tak for din erfaring og tak fordi du læste med på mit indlæg. Knus Amalie

   Svar

Send kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Del indhold