Profil

Om Amalie Szigethy

Min livsfilosofi

Vær stærk… vær god… vær fri! – Gør ting, som gør dig glad. Vær sammen med mennesker, som bringer det bedste frem i dig, og fjern dig fra mennesker, som gør det modsatte.

Vær ægte! Vær tro mod dig selv og dine omgivelser. Stå op for dig selv og lad ikke folk udnytte din sødme og dit bløde hjerte. Tag ikke imod sh*t fra folk og pil aldrig dig selv ned. Tro på dig selv, og på din rejse. Vær god mod dig selv. Accepter og omfavn din uperfekthed… vær stolt af den! Accepter, at når du vokser, vil du måske miste folk omkring dig og det er okay. Fejr dine små succeser i livet og lær af dine fald. Stop aldrig din udvikling…

Og husk! : Lad aldrig nogen stå i vejen for det fantastiske menneske, du er ved at blive <3

 

Amalie Szigethy

Mor & forretningskvinde

Hvem er Amalie Szigethy

Jeg er 29 år gammel, født og opvokset i Hørsholm. Jeg er mor og forretningskvinde, der lever og ånder for min familie, mine veninder, skønhed, mode og rejser. -men mest af alt for min dejlige datter Josephine (snart døtre, da en lille pige snart melder sin ankomst! -Jeg føler mig så velsignet og lykkelig, helt ind til knoglerne, for jeg er snart mor til 2!!)

Reality-stjerne, sanger, radiovært, blogger, influencer, model, forretningskvinde… Du kan kalde mig lige hvad du vil, for jeg ved faktisk ikke hvad jeg skal kalde mig selv mere, udover MOR og Amalie! Men hvis du har fulgt lidt med på min rejse, gennem de sidste 10 år, vil du også kunne se at jeg lever mit liv fuldt ud og tager hver en mulighed jeg får, for at udleve min drøm. -Og vigtigst af alt, hver en mulighed for at have det sjovt <3

Min rejse startede og tog fart, efter jeg medvirkede i Paradise Hotel sæson 6. Jeg fik min egen tv serie ”Amalies verden” sæson 1, 2 og 3 og herefter væltede det ind med nye spændende og sjove projekter, nogle mere udfordrende end andre, men jeg har lært en masse om mig selv, hver gang. Nu er jeg aktuel i ”Forsidefruer”, men min rejse slutter ikke her, så bliv hængene og se hvor min rejse fører mig hen. En ting er sikkert, her på bloggen og Instagram har du billet til første række og kan følge mig helt tæt på. Tak for din støtte og nysgerrighed omkring min person, uden dig var jeg ikke den jeg er i dag, og det er jeg dig dybt taknemmelig for <3

Du har måske set mig i…

 • Aquadorable
 • Paradise Hotel, sæson 6
 • Amalies verden, sæson 1, 2, 3
 • Ups det live
 • Divaer i junglen
 • Til middag hos
 • Luksusfælden
 • Et ton cash
 • Amalies baby, sæson 1, 2
 • Fangerne på fortet
 • Stjernerne på væggen
 • Forsidefruer, sæson 1 – 7
 • Kender du typen
 • Hvad har jeg i munden mor
 • Det er et yndigt land

Eller hørt…

 • Min single ”du og jeg”
 • NRJ Energy Danmark Hit mucic Only, hvor jeg var radiovært
Only honest thoughts…

Velkommen til mit univers

Efter mange opfordringer på Instagram, har jeg valgt at starte min blog op igen. Her vil jeg dele min hverdag, sjove oplevelser og mine dybeste tanker med jer.

Jeg nyder at I er så glade for at følge med, og da jeg elsker at inspirerer og dele min erfaring, syntes jeg at bloggen er fantastisk til at gå i dybten med emner. Så følg med her, for Instagram og TV er kun hverdagsglimt og overflade. Her på bloggen får i mulighed for at lære mig bedre at kende, som det menneske, den mor, den veninde og den kvinde jeg virkelig er <3

En stor del af  bloggen omhandler også

min datter, snart døtre

I må ikke være i tvivl om, at for mig handler livet om at være i nuet, gribe chancen og have det sjovt… mens du ser godt ud!

Men i 2016 ændrede mit liv sig fuldstændigt, for jeg blev mor til den dejligste pige. My dream came true, og et tomrum jeg ikke vidste, at jeg havde, blev fyldt ud. Fra den dag hvor jeg opdagede, at jeg var gravid, handlede mit liv om min datter. Jeg måtte være den bedste udgave af mig selv, vise hende at modgang møder alle, men hvis du er tro mod dig selv og behandler andre ordenligt, så skal du nok komme godt igennem det. Og jeg ELSKER at være mor. Hun giver så meget kærlighed og glæde, at jeg er helt fyldt op hver eneste dag, døgnet rundt. Jeg nyder hver en time med hende, også de hårde og trætte timer, for hun er så livsbekræftende at være sammen med, og hun gør mig til et bedre menneske.

Det er også derfor at I ser, at min datter fylder meget på Instagram og også vil komme til det på bloggen. For Josephine er det vigtigste i mit liv og halvdelen af mig. Jeg har meget respekt for hende og hendes liv, samt den lille sjæl hun er. 

– Hun har ikke valgt at have en kendt mor, men jeg har valgt at være kendt og få et barn.

Det er vigtigt for mig, at I ved, at jeg ikke prøver at få alt til at se rosenrødt ud. Men jeg vil samtidig ikke udlevere mit barn til alle, når hun ikke selv kan tage stilling til det endnu. Mine tanker og følelser deler jeg gerne med jer, så længe jeg føler, at det stadig er acceptabelt for José. Jeg kunne naturligvis også skåne hende helt, holde hende privat, men så ville I aldrig se den sande Amalie, for min vigtigste opgave er at være mor – og jeg er stolt over at være mor!  

Jeg har snart 2 døtre. Josephine som lige er blevet 4 år, og så venter vi lillesøsters ankomst til november.

Da jeg var gravid med José, lavede vi reality serien “Amalies baby”. Hun har fra start af været en del af mit offentlige liv – i det omfang jeg har tilladt. Men José er en ganske almindelig pige, som går i børnehave og besøger sine bedsteforældre. Hun ved ikke hvad “at være kendt” eller “en offentlig person” er. Mit ønske var fra starten af at give hende en stabil opvækst, som ligner et hvert andet barns, på trods af mit arbejde. Det mener jeg også, at jeg har formået, og jeg er så stolt af min lille “musse-pige”. Min “lille æblekind” er simpelthen så livsglad og en dejlig pige. Hendes energi er så sprudlende og smittende, at hun gør alle omkring sig i godt humør. Hun er også forsigtig, blid og omsorgsfuld, holder sig selv tilbage og tager sig altid af andre. Hun er opmærksom og har en fantastisk humor. Stædig, snakkesaglig, sjov, kærlig og elsker at lege. Hun er en meget elskelig, fin, lille pige. Hun går forsigtig med dørene, er høflig, men stadig fræk. Jeg ved, at hun bliver den bedste storesøster pga. de egenskaber, jeg lige har nævnt. – Og fordi jeg har set, hvor højt hun elsker mindre børn, samt hendes dukker og den dukkeleg, vi leger hver eneste dag. Hun glæder sig så meget til at blive storesøster og det er så skønt at følge med i. Jeg er meget stolt af hende og elsker hende helt ufattelig meget.

I’m in love with someone, I yet haven’t met

Lillesøster kan jeg endnu ikke fortælle så meget om, andet end at hun er meget aktiv inde i min mave. Jeg elsker at bære hende tæt på mit hjerte! Hver eneste dag er en fest og jeg glæder mig meget til at møde hende og blive mor til 2 små piger.

The most precious jewels you’ll ever have around your neck, are the arms of your children!

Pin It on Pinterest